Ervaring de heer R.K.

De heer R.K. kreeg na erg veel last en pijn in zijn knie een Conformis knieprothese. We vragen hem naar zijn ervaringen.

Wanneer kwam het moment dat u besloot om voor een knieprothese te kiezen?

“Begin 50 had ik erg veel last van mijn knie; regelmatig pijn, ook tijdens slapen. De pijn kwam uit het niets opzetten. Ik heb contact met het ziekenhuis gehad, die aangaven dat de knie versleten was. Ik was echter nog te jong was voor een kunstknie. Ik ben gaan fietsen, wat de situatie wel verbeterde. Ik kwam vervolgens met een kennis in aanraking die vertelde over de Confirmis knie. Ik was meteen enthousiast, heb contact gezocht en het proces doorgezet.”

Hoe kwam u tot de keuze voor de Conformis knie?

“Door de tip die ik van een kennis kreeg. Ik heb informatie op internet gezocht en was gelijk enthousiast.”

Wat is uw ervaring met het Acibadem?

“Het Acibadem is een ziekenhuis als elk ander ziekenhuis, met alleen het verschil dat er geen lange wachttijden zijn. Ik kon goed met vragen bij het personeel terecht, ook vanuit huis. Het zou wel prettig zijn als het Acibadem vanuit zichzelf vooraf wat meer informatie deelt.”

Hoe verliep de operatie?

“De operatie verliep voorspoedig. Ik ben goed opgevangen door het operatiepersoneel en goed verzorgd. Het was ook erg prettig dat ik na de opname een eigen kamer had.”

Hoe gaat het nu met u?

“Het is nu 8 weken na de operatie en het gaat goed. De knie is alleen nog gevoelig door de spieren en het kapsel. Ik heb geen pijn meer. Elke week na de operatie zag ik voortgang in de genezing. Ik werd steeds mobieler; ik kan nu weer rustig buiten fietsen en stukjes zonder krukken lopen. Ik ben tevreden.”

“Ik kan nu weer rustig buiten fietsen en stukjes zonder krukken lopen. Ik ben tevreden”
  • 100% uw anatomische pasvorm

  • 95% patiënttevredenheid

  • Tot 50% minder botverlies

  • Altijd een stabiele knie
  • Voelt natuurlijk als normale knie
  • Sneller herstel na operatie
Interesse of meer info? Klik hier!