Klinieken 

Acibadem

Acibadem International Medical Center in Amsterdam is de eerste kliniek in Nederland die de Conform knieprothese plaatst. De orthopedische chirurgen dr. B. Pijnenburg, dr. R. Saouti en dr. H. Frejlach hebben inmiddels ruime ervaring met het plaatsen van de Conformis knieprotheses.

De Acibadem Healthcare Group biedt de hoogste kwaliteit diagnose en behandeling in een comfortabele, veilige en patiëntgerichte omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en beste medische technologieën. Op internationaal niveau werkt het medisch centrum samen met alle ziekenhuizen in de Acibademgroep, zodat meer complexe onderzoeken en behandelingen kunnen worden aangeboden.

Medische Kliniek Velsen

Medische Kliniek Velsen is een kleinschalige gespecialiseerde kliniek. De orthopedisch chirurgen R. Eshuis, J. Willems en A. Zuiderbaan hebben als aandachtgebied het kniegewricht

Zij hebben een hecht team en u komt altijd bij de meest gespecialiseerde orthopedisch chirurg voor uw klacht. Tijdens uw behandeling streven wij naar een zo goed mogelijke samenwerking met uw fysiotherapeut, zodat het eindresultaat optimaal is.