Klinieken 

Acibadem

Acibadem International Medical Center in Amsterdam is de eerste kliniek in Nederland die de Conform knieprothese plaatst. De orthopedische chirurgen dr. B. Pijnenburg, dr. R. Saouti en dr. H. Frejlach hebben inmiddels ruime ervaring met het plaatsen van de Conformis knieprotheses.

De Acibadem Healthcare Group biedt de hoogste kwaliteit diagnose en behandeling in een comfortabele, veilige en patiëntgerichte omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en beste medische technologieën. Op internationaal niveau werkt het medisch centrum samen met alle ziekenhuizen in de Acibademgroep, zodat meer complexe onderzoeken en behandelingen kunnen worden aangeboden.

CortoClinics

Inmiddels voert ook CortoClinics in Schijndel knieoperaties met de Conformis knieprothese uit. De orthopedische chirurg is dr. N. Kort, voorheen werkzaam in het Acibadem.

CortoClinics is de eerste orthopedische kliniek in Europa die zich uitsluitend richt op heup- en knieartrose. Dat betekent expertise. Zij hebben kennis van de nieuwste ontwikkelingen en technologie, en maken daar gebruik van om tot de beste behandelingen te komen.