Ervaring Dhr. H. van Buren

Hens van Buren heeft een Conformis knieprothese gekregen. Hij was wat wantrouwend tegenover de postitieve verhalen over de Conformisknie, maar hij vindt zijn operatie nu een groot medisch succes. Hij vertelt meer over zijn operatie en herstel.

“Mijn vrouw vond in december 2022 de Conformis 3D knieprothese op het internet. Vorige week dinsdag, 21 maart 2023, ben ik geopereerd door dokter Pijnenburg in het Acibadem in Amsterdam.

Dokter Pijnenburg heeft mijn linkerbeen rechtgezet en een Conformis knieprothese geplaatst. Na een nachtje slapen, ben ik verhuisd naar Woonzorg Complex Adeleck in Groot-Ammers. Bij aankomst bij Adeleck ben ik onmiddellijk begonnen om de knie, zesmaal daags een half uur te koelen met een Came Rady koelapparaat. Dit heeft dokter Pijnenburg geadviseerd. Door het koelen waren alle zwellingen binnen twee dagen verdwenen, als sneeuw voor de zon. Ook heb ik besloten één dag na de operatie, te stoppen met de pijnstillers, omdat ik zo goed als geen pijn meer had.

Twee dagen na de operatie mocht ik al zelfstandig douche en dat ging zonder krukken.
Vier dagen na de operatie kon ik al met één kruk lopen.
Vijf dagen na de operatie ben ik binnen zonder krukken gaan lopen.
En vandaag, zeven dagen na de operatie, heb ik voor het eerst met twee krukken 500 meter buiten gelopen, zonder noemenswaardige pijn.
Ook is de stabiliteit van mijn geopereerde been uitstekend. Ik ervaar geen enkel ruimte op de prothese en mocht deze ook gelijk vol belasten na de operatie.

Vooraf zag ik ontzettend op tegen de revalidatie na de operatie. Maar nu, zeven dagen na de operatie, kan ik niet anders vaststellen dat de combinatie van de operatie door dokter Pijnenburg, de Conformis knieprothese en het Came Rady koelapparaat hebben geleid tot een voor mij groot medisch succes. Ik heb wel twee maanden voor de operatie, drie maal in de week krachttraining voor mijn beenspieren gedaan.

Om dit resultaat te bereiken hoef je echt geen sportman te zijn. Ik ben een man van 65 met een normaal postuur, die meer sportscholen van buiten heeft gezien dan van binnen.

Ik heb dit stukje geschreven, omdat ik altijd een beetje wantrouwen had/heb bij hele positieven verhalen op een website van een leverancier. Ik kan die verhalen  nu alleen maar beamen. Mensen die echt geïnteresseerd zijn in de Conformis 3D knieprothese, zal ik via Supporthomedical dan ook altijd te woord staan.”

“Ik was altijd wat wantrouwend over positieve verhalen op een site van een leverancier, maar kan ze nu alleen maar beamen.”
  • 100% uw anatomische pasvorm

  • 95% patiënttevredenheid

  • Tot 50% minder botverlies

  • Altijd een stabiele knie
  • Voelt natuurlijk als normale knie
  • Sneller herstel na operatie
Interesse of meer info? Klik hier!