“Weer een actief en mobiel leven met Conformis knie.”

In het dagelijks leven had ik steeds meer last van mijn pijnlijke knie. Knielen was lastig, en als ik in de auto wilde instappen, moest ik eerst mijn knie oppakken met beide handen, en dan mijn been als het ware in de auto zetten. De pijn ging niet weg, en werd steeds erger. Heel frustrerend voor iemand als ik met een actieve leefstijl.

Logisch: een knie op maat

Met mijn chirurg ben ik gaan praten over een knievervanging. Hij vertelde over de Conformis knie, op maat gemaakt voor míjn botuiteinden. Dat klonk logisch: als ik dan toch een knievervanging moest, dan wilde ik ook meteen de beste manier. Dus werd het een Conformis knie.

Voor de operatie vroeg ik me wel af of ik nog dezelfde bewegingen zou kunnen maken als vroeger en welke pijn ik zou ervaren. Nu, enkele maanden na de operatie, kan ik zeggen dat ik kan doen wat ik deed voor mijn knie steeds achteruitging. Ik kan weer ongehinderd over mijn terrein lopen, kan het scheidsrechteren weer oppakken, heb weer een actief en mobiel leven. Voor mij is dat erg belangrijk, want ook op mijn leeftijd wil ik fit blijven, voor een lang en gezond leven.

Wilt u meer weten over de Conformis knieprothese?

Download

Vul a.u.b. het formulier hieronder in om de folder te downloaden.

Thank you for filling in the details! The folder will be downloaded.

Welkom bij Conformis!

We willen je bezoek aan de website zo makkelijk en persoonlijk mogelijk maken. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Deze willen we plaatsen om ervoor te zorgen dat je relevante Conformis advertenties op andere websites te zien krijgt. Ook kun je daardoor onze content op social media delen. De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren. Je kunt bij cookie instellingen je keuze aanpassen.

Wij gebruiken de volgende cookies:

We bewaren je voorkeuren in een cookie. Wil je de instellingen later wijzigen? Verwijder dan de cookies via de browser.

Cookie instellingen